Modeco » Fasadni paneli
Fasadni paneli 2018-04-09T11:18:23+02:00

Fasadni paneli

Modeco proizvodi, prodaje i montira fasadne panele visoke kvalitete.

NAMJENA

Fasadni paneli usko su vezani uz proizvodnju čeličnih konstrukcija na koje se fasadni paneli montiraju. Kao takvi koriste se za vanjske zidove u raznim gospodarskim objektima, sportsko – nastavnim dvoranama, montažnim kućama i ostalim manjim građevinskim objektima.

IZRADA

Fasadni paneli sastoje se od vanjskog i unutarnje obloge te središnje izolacije od poliuretana, kamene vune ili EPS-a. Izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost izbora različitih boja, debljine i mogućnost različitog oblikovanja panela prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

OTPORNOST

Fasadni paneli izrazito su stabilni te im nisu potrebne potporne konstrukcije. Otporni su na koroziju, potrese i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično.

IZOLACIJA

Osim što se svrstavaju u modernu gradnju zbog lijepog izgleda, fasadni paneli imaju i dobra izolacijska svojstva koja se ostvaruju zbog unutrašnje jezgre panela. Fasadni paneli pridonose manjoj potrošnji energije potrebne za zagrijavanje.

MONTAŽA

Fasadni paneli svrstavaju se u lake građevinske materijale te se brzo montiraju i demontiraju. Modeco omogućuje prodaju i montažu fasadnih panela u svim zemljama Europe.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerija fotografija