Modeco » Novosti i akcije » Izrada i montaža montažnih hala

Izrada i montaža montažnih hala

Tvrtka Modeco Đakovo u širok spektar svojih usluga ubraja i izradu te montažu montažnih hala različitih vrsta i veličina.

Izrada montažnih hala kreće od izrade samih čeličnih konstrukcija i njihovog postavljanja. Čelične konstrukcije izrađuju se i montiraju prema željama naručitelja. Čelične konstrukcije izrazito su stabilne i otporne na koroziju, potrese, požare i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično. Nakon montaže čeličnih konstrukcija na red dolazi postavljanje fasadnih zidnih i krovnih panela. Paneli se postavljaju također po želji naručitelja, a mogu biti različitih vrsta i veličina.

Paneli tvrtke Modeco Đakovo izrazito su kvalitetni i otporni na koroziju, potrese i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično. Osim što se svrstavaju u modernu gradnju zbog lijepog izgleda, paneli imaju i dobra izolacijska svojstva koja se ostvaruju zbog unutrašnje jezgre panela. Prednost montažnih hala je njihova brza montaža i demontaža, stoga su jako dobre prilikom izvođenja raznih građevinskih radova.

Za sve upite i informacije te kako biste se dogovorili oko izgradnje montažne hale, posjetite tvrtku Modeco Đakovo na adresi ulica Ante Starčevića 249, 31400 Đakovo.

2018-04-04T12:51:38+02:00