Modeco » Novosti i akcije » Najam dizalica

Najam dizalica

Jedna od usluga koje se nalaze u ponudi tvrtke Modeco Đakovo je i najam dizalica. Dizalice se može iznajmiti bilo gdje na području Hrvatske, ali i na području čitave Europe.

Tvrtka Modeco Đakovo u svojoj ponudi najma ima nekoliko različitih vrsta dizalica. Dizalice koje su u ponudi za najam su platforme–dizalice te Manitou dizalice. Platforme-dizalice služe za podizanje ljudi i tereta na određenu visinu. Visinski dohvat im je 10 metara, a na sebe mogu primiti otprilike 4 osobe. Manitou dizalica ima nešto veći dohvat koji iznosi 18 metara, a namijenjena je isključivo za podizanje tereta pomoću vilica na određenu visinu, te se njome ne mogu dizati osobe. Ovisno o vrsti posla koji obavljate možete se odlučiti za najam jedne od ovih dviju vrsta dizalica. Dizalice su često u pogonu, stoga se treba pravovremeno javiti u Modeco Đakovo i na vrijeme rezervirati neku od njih.

Za sve ostale upite i informacije te kako biste se dogovorili oko uvjeta najma dizalica možete posjetiti tvrtku Modeco Đakovo na adresi ulica Ante Starčevića 249, 31400 Đakovo.

2018-04-09T12:13:35+02:00