Trapezni lim

Modeco_doo_montazne_hale_0
9

Namjena

Trapezni lim namijenjen je najčešće za privatne objekte kao što su kuće, gospodarski objekti, farme i ostali građevinski objekti.

9

Izrada

Trapezni lim izrađuje se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost odabira boje lima kao i mogućnost različitog oblikovanja lima prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

9

Otpornost

Trapezni lim uvelike smanjuje opterećenje krovne konstrukcije, a također ima i dug vijek trajanja. Izrazito je stabilan i otporan na koroziju, potrese, požare i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično.

9

Montaža

Trapezni lim se zbog svoje male težine brzo montira i demontira. Modeco omogućuje prodaju i montažu trapeznog lim u svim zemljama Europe.

Fasadna obloga za montažne hale

Oblaganje montažnih hala radi se najčešće od sendvič panela ili trapeznih limova. Fasadni paneli sastoje se od vanjske i unutarnje obloge (lima) te izolacije( ispuna PUR, PIR ili mineralna vuna). Odlikuju se visokom toplinskom izolacijom i malom težinom.

Modeco_doo_celicne_konstrukcije_1

Podkonstrukcija montažnih hala

Kao podkonstrukciju za prihvat krovnih i fasadnih termoizolacijskih panela i limova koristimo C, Z i SIGMA profile. Također služe kao podkonstrukcija za vrata i prozore. Izrađeni su od pocinčanog lima 2 mm. Prednost su im jednostavna i brza montaža te mala težina.

Modeco_doo_montazne_hale_pokrovi

Krovni pokrovi za montažne hale

Kao pokrovi montažnih hala najčešće se koriste krovni termoizolacijski paneli i trapezni limovi koji mogu biti s antikondenzacijski filcom. Također, prema potrebi je moguća i izvedba ravnog krova na halama. Pokrovi su male težine i otporni su na sve vremenske uvjete.

Modeco_doo_sendvic_panel_ral_boja

Paleta boja za montažne hale

U ponudi imamo veliki izbor fasadnih obloga za montažne hale koji dolaze u raznim varijantama boja. To nam omogućava izradu jednobojnih montažnih hala, ali i montažnih hala u raznim kombinacijama boja kako bi hala poprimila moderan i elegantan stil.