Fasadni sendvič paneli

Modeco_doo_trapezni_pokrovi_0
9

Namjena

Fasadni sendvič paneli usko su vezani uz proizvodnju čeličnih konstrukcija na koje se montiraju. Kao takvi koriste se za vanjske zidove u raznim gospodarskim objektima, sportsko – nastavnim dvoranama, montažnim kućama i ostalim manjim građevinskim objektima.

9

Izrada

Fasadni sendvič paneli sastoje se od vanjske i unutarnje obloge te središnje izolacije od poliuretana, kamene vune ili EPS-a. Izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost izbora različitih boja, debljine i mogućnost različitog oblikovanja panela prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

9

Otpornost

Izrazito su stabilni te im nisu potrebne potporne konstrukcije. Otporni su na koroziju, potrese i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično.

9

Izolacija

Osim što se svrstavaju u modernu gradnju zbog lijepog izgleda, fasadni sendvič paneli imaju i dobra izolacijska svojstva koja se ostvaruju zbog unutrašnje jezgre panela. Pridonose manjoj potrošnji energije potrebne za zagrijavanje.

9

Montaža

Fasadni sendvič paneli svrstavaju se u lake građevinske materijale te se brzo montiraju i demontiraju. Modeco omogućuje prodaju i montažu u svim zemljama Europe.

trapezni_lim_t_18_155_modeco_doo

T-18/155

Visine vala 18 mm, pokrovne širine 1100 mm. Koristi se za ograde, pokrivanje privatnih kuća, nadstrešnica i slično. Dostupan je u raznim bojama prema želji naručitelja.

trapezni_lim_t_22_215_modeco_doo

T-22/215

Visine vala 22 mm, pokrovne širine 1070 mm. Kao krovni lim koristi se isključivo kada je nagib krova veći od 15 stupnjeva. Dostupan je u raznim bojama prema želji naručitelja.

trapezni_lim_t_35_205_modeco_doo

T-35/205

Visine vala 35 mm, pokrovne širine 1035 mm. Često se koristi kod pokrivanja industrijskih objekata zbog izuzetne nosivosti. Dostupan je u raznim bojama prema želji naručitelja.

trapezni_lim_t_45_333_modeco_doo

T-45/333

Visine vala 45 mm, pokrovne širine 1000 mm. Koristi se kod pokrivanja industrijskih objekata zbog izuzetne nosivosti, ali i kod privatnih kuća. Dostupan je u raznim bojama prema želji naručitelja.