Fasadni sendvič paneli

Modeco_doo_fasadni_sendvic_paneli_0
9

Namjena

Usko su vezani uz proizvodnju čeličnih konstrukcija na koje se montiraju. Kao takvi koriste se za vanjske zidove u raznim gospodarskim objektima, sportsko – nastavnim dvoranama, montažnim kućama i ostalim manjim građevinskim objektima.

9

Izrada

Sastoje se od vanjske i unutarnje obloge te središnje izolacije od poliuretana, kamene vune ili EPS-a. Izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost izbora različitih boja, debljine i mogućnost različitog oblikovanja panela prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

9

Otpornost

Izrazito su stabilni te im nisu potrebne potporne konstrukcije. Otporni su na koroziju, potrese i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično.

9

Izolacija

Osim što se svrstavaju u modernu gradnju zbog lijepog izgleda, imaju i dobra izolacijska svojstva koja se ostvaruju zbog unutrašnje jezgre panela. Pridonose manjoj potrošnji energije potrebne za zagrijavanje.

9

Montaža

Svrstavaju se u lake građevinske materijale te se brzo montiraju i demontiraju. Modeco omogućuje prodaju i montažu u svim zemljama Europe.

trapezni_lim_t_18_155_modeco_doo

Ispuna kamena vuna

Fasadni sendvič paneli s ispunom od kamene vune izvrstan su termoizolator i zbog toga su vrlo traženi među fasadnim sendvič panelima. Možete ih naručiti u raznim dimenzijama od 30 do 200 mm.

Modeco_doo_fasadni_sendvic_paneli_pur_ispuna

Ispuna PUR

Fasadni sendvič paneli s ispunom od PUR-a (poliuretana) izvrstan su termoizolator i zbog toga su vrlo traženi među fasadnim sendvič panelima. Možete ih naručiti u raznim dimenzijama od 30 do 200 mm.

Modeco_doo_fasadni_sendvic_paneli_pir_ispuna

Ispuna PIR

Fasadni sendvič paneli s ispunom od PIR-a (poliizocijanurat) izrazito su otporni na vatru te su zbog toga vrlo traženi među fasadnim sendvič panelima. Možete ih naručiti u raznim dimenzijama od 30 do 200 mm.

Modeco_doo_fasadni_sendvic_paneli_stiropor

Ispuna stiropor

Fasadni sendvič paneli s ispunom od stiropora koriste se ponajviše zbog dekorativnih svojstava te su zbog toga vrlo traženi među fasadnim sendvič panelima. Možete ih naručiti u raznim dimenzijama od 30 do 200 mm.