Krovni sendvič paneli

krovni_sendvic_paneli_Modeco_doo
9

Namjena

Usko su vezani uz proizvodnju čeličnih konstrukcija na koje se montiraju. Kao takvi koriste se za krovove na raznim gospodarskim objektima, sportsko – nastavnim dvoranama, montažnim kućama i ostalim manjim građevinskim objektima.

9

Izrada

Sastoje se od vanjske i unutarnje obloge te središnje izolacije od poliuretana, kamene vune ili EPS-a. Izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost izbora različitih boja, debljine i mogućnost različitog oblikovanja panela prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

9

Otpornost

Osim što se svrstavaju u modernu gradnju zbog lijepog izgleda, imaju i dobra izolacijska (zvučna, toplinska) svojstva koja se ostvaruju zbog unutrašnje jezgre panela. Pridonose manjoj potrošnji energije potrebne za zagrijavanje.

9

Izolacija

Osim što se svrstavaju u modernu gradnju zbog lijepog izgleda, imaju i dobra izolacijska svojstva koja se ostvaruju zbog unutrašnje jezgre panela. Pridonose manjoj potrošnji energije potrebne za zagrijavanje.

9

Montaža

Svrstavaju se u lake građevinske materijale te se brzo montiraju i demontiraju. Modeco omogućuje prodaju i montažu u svim zemljama Europe.

trapezni_lim_t_18_155_modeco_doo

Ispuna kamena vuna

Krovni sendvič paneli sa mineralnom vunom imaju najveću prednost u tome što je vuna negoriva i predstavljaju najbolje rješenje za zaštitu od požara. Termička izolacija mineralne vune zavisi od debljine sloja, a u-vrijednosti se kreću između 0.22-0.43 W/m2K.

Modeco_doo_fasadni_sendvic_paneli_pur_ispuna

Ispuna PUR

Krovni sendvič paneli s ispunom od PUR-a (poliuretana) izvrstan su termoizolator i zbog toga su vrlo traženi među krovnim sendvič panelima. Možete ih naručiti u raznim dimenzijama.

Modeco_doo_fasadni_sendvic_paneli_pir_ispuna

Ispuna PIR

Krovni sendvič paneli s ispunom od PIR-a (poliizocijanurat) u slučaju požara duže zadržavaju svoja strukturna svojstva pa zbog toga sve popularniji. Možete ih naručiti u raznim dimenzijama.

Modeco_doo_fasadni_sendvic_paneli_stiropor

Ispuna stiropor

Krovni sendvič paneli sa stiroporom imaju najslabije tehničke karakteristike, ali predstavljaju najekonomičniju opciju te su zbog traženi među krovnim sendvič panelima.