Montažne hale

Modeco_doo_montazne_hale_0
9

Namjena

Montažne hale sve su češći izbor prilikom traženja najboljeg građevinskog rješenja, ponajviše zbog brze izgradnje i visoke energetske učinkovitosti. Montažne hale mogu se koristiti za razne namjene kao što su: proizvodni pogon, poljoprivredni objekt, stambena kuća, garaža i drugo.

9

3D vizualizacija

Prije same proizvodnje i montaže klijentu nudimo suvremenu 3D vizualizaciju objekta uz mogućnost pregledavanja slika, videa ili virtualne šetnje unutar prostora.

9

Izrada

Montažne hale izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost različitih izvedbi prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

9

Montaža

Montažu hala rade isključivo kvalificirani i iskusni zaposlenici uz svu potrebnu mehanizaciju. Montažu nudimo u svim zemljama Europe.

9

Garancija kvalitete

Montažne hale jedan su od najsigurnijih i najdugotrajnih objekata. Samim time zauzimaju visoku poziciju na ljestvici kvalitete i upravo su zato vrlo tražene među klijentima.

Fasadna obloga za montažne hale

Oblaganje montažnih hala radi se najčešće od sendvič panela ili trapeznih limova. Fasadni paneli sastoje se od vanjske i unutarnje obloge (lima) te izolacije( ispuna PUR, PIR ili mineralna vuna). Odlikuju se visokom toplinskom izolacijom i malom težinom.

Modeco_doo_celicne_konstrukcije_1

Podkonstrukcija montažnih hala

Kao podkonstrukciju za prihvat krovnih i fasadnih termoizolacijskih panela i limova koristimo C, Z i SIGMA profile. Također služe kao podkonstrukcija za vrata i prozore. Izrađeni su od pocinčanog lima 2 mm. Prednost su im jednostavna i brza montaža te mala težina.

Modeco_doo_montazne_hale_pokrovi

Krovni pokrovi za montažne hale

Kao pokrovi montažnih hala najčešće se koriste krovni termoizolacijski paneli i trapezni limovi koji mogu biti s antikondenzacijski filcom. Također, prema potrebi je moguća i izvedba ravnog krova na halama. Pokrovi su male težine i otporni su na sve vremenske uvjete.

Modeco_doo_sendvic_panel_ral_boja

Paleta boja za montažne hale

U ponudi imamo veliki izbor fasadnih obloga za montažne hale koji dolaze u raznim varijantama boja. To nam omogućava izradu jednobojnih montažnih hala, ali i montažnih hala u raznim kombinacijama boja kako bi hala poprimila moderan i elegantan stil.