Krovni žljebovi

Modeco_krovni_zljeb_1
9

Namjena

Krovni žljebovi koriste se za odvodnju oborinskih voda s krovova raznih zgrada poput gospodarskih objekata, farmi, sportsko–nastavnih dvorana, kuća i ostalih građevinskih objekata.

9

Izrada

Krovni žljebovi izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost različitih boja žljebova i različitog oblikovanja prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja. Uz same krovne žljebove dolaze i njihovi držači.

9

Otpornost

Krovni žljebovi izrazito su stabilni i otporni na koroziju, požare i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično. Također izrazito su otporni na postavljanje ljestava na same krovne žljebove.

9

Montaža

Svrstavaju se u lake građevinske materijale te se brzo montiraju i demontiraju. Modeco omogućuje prodaju i montažu u svim zemljama Europe.

horizontalni_oluk

Horizontalni poluokrugli oluk (rina)

Koristi se za odvodnju oborinskih voda s krovova objekata. Izrađuje se od pocinčanog obostranog bojanog lima. Dostupne su razvijene širine 250 mm, 333 mm, 400 mm i 500 mm.

vertikalni_oluk

Vertikalni oluk (cijev)

Koristi se za odvodnju oborinskih voda s krovova objekata. Izrađuje se od pocinčanog obostranog bojanog lima. Dostupne dimenzije su fi 80 mm, fi 100 mm, fi 120 i cijev fi 150 mm.

kotlic_oluk

Kotlić

Služi za spoj žljeba. Izrađuje se od pocinčanog obostranog bojanog lima. Dostupne dimenzije za oluk su RŠ 250 i cijev fi 80 mm, RŠ 333 i cijev fi 100 mm, RŠ 333 i cijev fi 120, RŠ 400 i cijev fi 120 mm.

cela_oluk

Čela

Koristi se za zatvaranje bočnih strana žljeba. Izrađuje se od pocinčanog obostranog bojanog lima. Dostupne dimenzije za poluokrugli oluk su RŠ 250 mm, RŠ 333 mm, RŠ 400 mm, RŠ 500 mm.