Montažne poljoprivredne hale

Modeco_doo_montazne_poljoprivredne_hale_0
9

Namjena

Montažne poljoprivredne hale sve su češći izbor prilikom traženja najboljeg građevinskog rješenja, ponajviše zbog brze izgradnje i prilagodljivosti objekta za poljoprivredne djelatnosti. Mogu se izgraditi u raznim verzijama i služiti za mnogobrojne namjene u poljoprivredi.

9

3D vizualizacija

Prije same proizvodnje i montaže klijentu nudimo suvremenu 3D vizualizaciju objekta uz mogućnost pregledavanja slika, videa ili virtualne šetnje unutar prostora.

9

Izrada

Montažne poljoprivredne hale izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost različitih izvedbi prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

9

Montaža

Montažu poljoprivrednih hala rade isključivo kvalificirani i iskusni zaposlenici uz svu potrebnu mehanizaciju. Montažu nudimo u svim zemljama Europe.

9

Garancija kvalitete

Montažne oljoprivredne hale jedan su od najsigurnijih i najdugotrajnih objekata. Samim time zauzimaju visoku poziciju na ljestvici kvalitete i upravo su zato vrlo tražene među klijentima.

Fasadna obloga za montažne poljoprivredne hale

Oblaganje montažnih poljoprivrednih hala radi se najčešće od sendvič panela ili trapeznih limova. Fasadni paneli montažnih poljoprivrednih hala sastoje se od vanjske i unutarnje obloge (lima) te izolacije( ispuna PUR, PIR ili mineralna vuna). Odlikuju se visokom toplinskom izolacijom i malom težinom.

Modeco_doo_celicne_konstrukcije_1

Podkonstrukcija montažnih poljoprivrednih hala

Kao podkonstrukciju za prihvat krovnih i fasadnih termoizolacijskih panela i limova koristimo C, Z i SIGMA profile ili drvene konstrukcije. Također služe kao podkonstrukcija za vrata i prozore montažnih poljoprivrednih hala. Prednost su im jednostavna i brza montaža te mala težina.

Modeco_doo_montazne_hale_pokrovi

Krovni pokrovi za montažne poljoprivredne hale

Kao pokrovi montažnih poljoprivrednih hala najčešće se koriste krovni termoizolacijski paneli i trapezni limovi koji mogu biti s antikondenzacijski filcom. Također, prema potrebi je moguća i izvedba ravnog krova na halama. Pokrovi su male težine i otporni su na sve vremenske uvjete.

Modeco_doo_sendvic_panel_ral_boja

Paleta boja za montažne poljoprivredne hale

U ponudi imamo veliki izbor fasadnih obloga za montažne poljoprivredne hale koji dolaze u raznim varijantama boja. To nam omogućava izradu jednobojnih montažnih poljoprivrednih hala, ali i poljoprivrednih hala u raznim kombinacijama boja kako bi hala poprimila moderan i elegantan stil.