Moderne ograde

Modeco_doo_moderne_ograde_0
9

Namjena

Moderne ograde izrađujemo od metala, a koriste se za razne vanjske i unutarnje prostore. Mogu se koristiti za ogradu okućnice ili vrta, balkonsku ogradu, ogradu terase, ogradu za stepenište i mnoge druge namjene.

9

3D vizualizacija

Prije same proizvodnje i montaže klijentu nudimo suvremenu 3D vizualizaciju ograde uz mogućnost pregledavanja slika. U ponudi nudimo više od 100 uzoraka, no moguće je crtanje ograde prema želji i potrebi naručitelja.

9

Izrada

Moderne ograde izrađujemo isključivo od metala debljine do 20 mm. Metalne ograde izrađuju se na suvremenim strojevima za rezanje pomoću lasera ili plazme. Ograde se nakon izrade bojaju prema želji naručitelja.

9

Montaža

Montažu modernih metalnih ograda rade isključivo kvalificirani i iskusni zaposlenici. Montažu nudimo u svim zemljama Europe.

9

Garancija kvalitete

Moderne ograde od metala estetski izgledaju predivno, a osim svog lijepog izgleda one su dugotrajne zbog otpornosti na sve vremenske uvjete te koroziju.

Modeco_doo_moderne_ograde_okucncia_1

Ograde za okućnicu

Metalne moderne ograde za okućnicu ili vrt dolaze s pripadajućim ulaznim vratima. Ograde mogu biti statične te uz mogućnost kliznog ili krilnog otvaranja.

Modeco_doo_moderne_ograde_terasa_1

Ograde za terasu

Metalne moderne ograde za terasu savršeno se uklapaju u okućnicu. Ograde za terasu također se rade za ugostiteljske objekte, gdje je na njima moguća izvedba logotipa objekta.

Modeco_doo_moderne_ograde_balkon_1

Balonske ograde

Metalne moderne ograde za balkon mogu se napraviti u različitim varijantama. Zbog malenog promjera metala učinit će vaš balkon prostranijim mjestom.

Modeco_doo_moderne_ograde_stepeniste_1

Ograde za stepenište

Moderne metalne ograde za stepenište mogu biti kružnog ili ravnog oblika. Naručitelj ima mogućnost biranja boje prema vlastitoj želji.