Moderne ograde

Modeco_doo_moderne_ograde_0
9

Namjena

Moderne ograde izrađujemo od metala, a koriste se za razne vanjske i unutarnje prostore. Mogu se koristiti za ogradu okućnice ili vrta, balkonsku ogradu, ogradu terase, ogradu za stepenište i mnoge druge namjene.

9

3D vizualizacija

Prije same proizvodnje i montaže klijentu nudimo suvremenu 3D vizualizaciju ograde uz mogućnost pregledavanja slika. U ponudi nudimo više od 100 uzoraka, no moguće je crtanje ograde prema želji i potrebi naručitelja.

9

Izrada

Moderne ograde izrađuju se na suvremenim strojevima za rezanje pomoću lasera ili plazme. Ograde se nakon izrade bojaju prema želji naručitelja.

9

Montaža

Montažu modernih metalnih ograda rade isključivo kvalificirani i iskusni zaposlenici. Montažu nudimo u svim zemljama Europe.

9

Garancija kvalitete

Moderne ograde od metala estetski izgledaju predivno, a osim svog lijepog izgleda one su dugotrajne zbog otpornosti na sve vremenske uvjete te koroziju.

Modeco_doo_moderne_ograde_okucncia_1

Ograde za okućnicu

Metalne moderne ograde za okućnicu ili vrt dolaze s pripadajućim ulaznim vratima. Ograde mogu biti statične te uz mogućnost kliznog ili krilnog otvaranja.

Modeco_doo_moderne_ograde_terasa_1

Ograde za terasu

Metalne moderne ograde za terasu savršeno se uklapaju u okućnicu. Ograde za terasu također se rade za ugostiteljske objekte, gdje je na njima moguća izvedba logotipa objekta.

Modeco_doo_moderne_ograde_balkon_1

Balonske ograde

Metalne moderne ograde za balkon mogu se napraviti u različitim varijantama. Zbog malenog promjera metala učinit će vaš balkon prostranijim mjestom.

Modeco_doo_moderne_ograde_stepeniste_1

Ograde za stepenište

Moderne metalne ograde za stepenište mogu biti kružnog ili ravnog oblika. Naručitelj ima mogućnost biranja boje prema vlastitoj želji.