Modeco » Krovni paneli
Krovni paneli 2018-04-09T11:26:45+02:00

Krovni paneli

Modeco proizvodi, prodaje i montira krovne panele visoke kvalitete.

NAMJENA

Krovni paneli usko su vezani uz proizvodnju čeličnih konstrukcija na koje se krovni paneli montiraju. Kao takvi koriste se za krovove u raznim gospodarskim objektima, sportsko – nastavnim dvoranama, montažnim kućama i ostalim manjim građevinskim objektima.

IZRADA

Krovni paneli sastoje se od vanjskog i unutarnje obloge te središnje izolacije od poliuretana, kamene vune ili EPS-a. Izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost izbora različitih boja, debljine i mogućnost različitog oblikovanja panela prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

OTPORNOST

Krovni paneli izrazito su stabilni te im nisu potrebne potporne konstrukcije. Otporni su na koroziju, potrese i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično.

IZOLACIJA

Osim što se svrstavaju u modernu gradnju zbog lijepog izgleda, krovni paneli imaju i dobra izolacijska svojstva koja se ostvaruju zbog unutrašnje jezgre panela. Krovni paneli pridonose manjoj potrošnji energije potrebne za zagrijavanje.

MONTAŽA

Krovni paneli svrstavaju se u lake građevinske materijale te se brzo montiraju i demontiraju. Modeco omogućuje prodaju i montažu krovnih panela u svim zemljama Europe.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerija fotografija