Metalne konstrukcije

Modeco_doo_celicne_konstrukcije_0
9

Namjena

Metalne konstrukcije namijenjene su za razne gospodarske objekte, sportsko-nastavne dvorane, mostove, silose, montažne kuće i ostale manje građevinske objekte.

9

3D vizualizacija

Prije same proizvodnje i montaže klijentu nudimo suvremenu 3D vizualizaciju objekta uz mogućnost pregledavanja slika, videa ili virtualne šetnje unutar prostora.

9

Izrada

Metalne konstrukcije izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost različitog oblikovanja konstrukcija prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

9

Montaža

Montažu metalnih konstrukcija rade isključivo kvalificirani i iskusni zaposlenici uz svu potrebnu mehanizaciju. Montažu nudimo u svim zemljama Europe.

9

Otpornost

Metalne konstrukcije izrazito su stabilne i otporne na koroziju, potrese, požare i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično.

9

Bojanje

Metalne konstrukcije moguće je bojati u svim željenim bojama. Bojanjem se konstrukcijama osiguravaju anti korozivna zaštita i protupožarna zaštita. Osim bojanja moguće je i vruće pocinčavanje željeznih konstrukcija.

Modeco_doo_profil_1

C profili

C profili koriste se kao vratni i prozorski okviri metalnih konstrukcija, služe i kao sekundarna potpora unutarnjim zidovima konstrukcije. Prednosti su im jednostavna i brza montaža te mala težina.

Modeco_doo_profil_2

Z profili

Z profili najčešće se koriste kao sekundarni nosivi elementi na krovovima, povoljnija su verzija od cijevi i drugih profila. Prednosti su im jednostavna i brza montaža te mala težina.

Modeco_doo_profil_3

SIGMA profili

SIGMA profili se koriste kao greda, vijenac ili fasadni profil kod teških metalnih konstrukcija izloženim prekomjernim opterećenjima i kao nosivi stup, greda i krovni nosač kod lakših čeličnih konstrukcija.

Modeco_doo_profil_4

Vlastiti strojevi za montažu

Posjedujemo vlastite dizalice i ostale strojeve potrebne za montažu metalnih konstrukcija, što nam uvelike olakšava posao i omogućuje da montažu obavimo u kraćem vremenskom roku.