Čelične konstrukcije

Modeco_doo_celicne_konstrukcije_0
9

Namjena

Čelične konstrukcije namijenjene su za razne gospodarske objekte, sportsko-nastavne dvorane, mostove, silose, montažne kuće i ostale manje građevinske objekte.

9

3D vizualizacija

Prije same proizvodnje i montaže klijentu nudimo suvremenu 3D vizualizaciju objekta uz mogućnost pregledavanja slika, videa ili virtualne šetnje unutar prostora.

9

Izrada

Čelične konstrukcije izrađuju se prema mjerama i željama naručitelja te postoji mogućnost različitog oblikovanja konstrukcija prema specifičnim potrebama objekta i naručitelja.

9

Montaža

Montažu čeličnih konstrukcija rade isključivo kvalificirani i iskusni zaposlenici uz svu potrebnu mehanizaciju. Montažu nudimo u svim zemljama Europe.

9

Otpornost

Čelične konstrukcije izrazito su stabilne i otporne na koroziju, potrese, požare i ostale vremenske pojave poput tuče, snijega, kiše, udara groma i slično.

Modeco_doo_celicne_konstrukcije_1

C profili

C profili koriste se kao vratni i prozorski okviri čeličnih konstrukcija, služe i kao sekundarna potpora unutarnjim zidovima konstrukcije. Prednosti su im jednostavna i brza montaža te mala težina.

Modeco_doo_celicne_konstrukcije_1

Z profili

Z profili najčešće se koriste kao sekundarni nosivi elementi na krovovima, povoljnija su verzija od cijevi i drugih profila. Prednosti su im jednostavna i brza montaža te mala težina.

Modeco_doo_celicne_konstrukcije_1

SIGMA profili

SIGMA profili se koriste kao greda, vijenac ili fasadni profil kod teških čeličnih konstrukcija izloženim prekomjernim opterećenjima i kao nosivi stup, greda i krovni nosač kod lakših čeličnih konstrukcija.

Modeco_doo_celicne_konstrukcije_1

Vlastiti strojevi za montažu

Posjedujemo vlastite dizalice i ostale strojeve potrebne za montažu čeličnih konstrukcija, što nam uvelike olakšava posao i omogućuje da ga montažu obavimo u kraćem vremenskom roku.